Morgonljus, motljus

Egentligen hade vi tänkt ta en lång sovmorgon idag men då solen färgade de vita vardagsrumsväggarna orangea kunde vi inte motstå den och ljuset vid vattenparken. Vi var ute ur sängen på mindre än 5 min och sprang nästan ner för att hinna fånga magin i en morgon med soluppgång, vi som varit så svältfödda på det den senaste tiden då det gråa och regnet hellre valt att uppehålla sig här. 
 
Jag lekte med motljus, experimenterade och trixade och jag gillar de där motljusbilderna till viss del. De hade kunnat vara bättre och de hade kunnat vara sämre men det är genom att våga testa som man utvecklas. 
Skoj är inne i sin värsta unghundsperiod och hänger en i armen halva promenaden, oavsett om han är lös eller kopplad. Drar Skrotungen i öronen och är allmänt jävlig, oavsett om han fått vila eller aktiveras. En unghund i sitt esse alltså! Turen är ju dock att han är såpass stor att det är lätt att hålla kortkoppel och parera alla hans studsar bra men nog längtar jag tills han är vuxen, även om hans mor inte slutat hänga i armarna än! ;p