Redo för regn och rusk!

Mamma "klagade" idag på att jag fick det att låta som att gummistövlarna var till Skoj och så är ju dock inte fallet. Inte direkt men kanske indirekt efter regn inte blir en orsak till att sitta inne längre (eller jo, ösregn överlåter vi till någon annan att plaska i. Barn kanske). Gummistövlarna är från Tom Joule och finns dels att införskaffa på diverse nätbutiker och dels på deras egna hemsida (men då får man importera från Storbritannien). 
 
Idag invigde vi även våran hurtta-väska. Bra grejer, fast vi var tvugna att ha iPaden med oss så en ryggsäck fick vi med oss med men jag kan tänka mig att vi kommer bli bra kompisar så småning om. Skoj var go och glad och trampade på de få kantareller vi hittade längs gångvägen men en halv bajspåse om vi ska vara generösa fick vi med oss. Dock inga gummistövlar på fötterna då vägarna var torra och solen småtittade fram då och då. 
 
Ikväll gästar herr Z lägenheten då mamma och pappa ska få sommarfest så vi myser med serier och chips, ungefär så som en lördag när man är förkyld och ynklig ska spenderas.
 
ps, stövlarna är blåa och någon bild på mig i dom blir det inte idag men jag suktar numera efter en regnjacka från Stormberg. Får bli nästa gång de har 50% på jackor ;)