Akuten en lördagskväll

I och med att mina föräldrar är utomlands har vi intagit deras radhus med trädgård så hundarna ska kunna njuta av att kunna sitta ute på altanen nu när vårvädret börjar ta fart. Detta resulterar dock i att Ziggy Surapa och Skoj Jag-ger-mig-aldrig måste vistas under samma tak vilket kan orsaka lite dispyter, som igår kväll när Skoj först fick sig ett bett rakt på nosen och jag, jag fick hela min hand söndertuggad i ett omriktat beteende.
När sedan rörligheten minskade, smärtan ökade och svullnaden ökade så ville sjukvårdsupplysningen att en läkare skulle få ta en titt på det. 
Ina, min trogna vän, följde med och väntade med mig medan de klämde och kände och jag grät, inte för att det gjorde ont utan för min fobi (eller nåja, ont gjorde det men jag ska ta 1 mg alvedon 4 gånger om dagen och har antibiotika utskrivet). 
 
Ziggy och jag, vi har lyckligtvis slutit fred och han valde att smita från lillebrors rum för att kunna sova med oss så jag antar att hans agg inte är allt för rotat. Några bilder lyckades jag hur som ta idag på Skoj och hans älskade kong-boll innan jag var tvungen att åka för att kolla upp min stackars "lemlestade" högerhand.
 
Och morfar du kan vara lugn, förhoppningsvis klarar sig handen utan bestående men!