Ibland tänker jag att jag ska blogga

men ofta blir det inget av det. Det är iofs bra för det händer så mycket annat i livet. Vi tränar på brukshundsklubben på morgonen innan jobbet, åker och jobbar kvällskift och kommer hem och sover vissa dagar och andra dagar blir  det promenader eller en inlinesrunda. Vägarna här kantas av gräs där Skoj kan springa och enbart få sekvenser av våran runda är där han tvunget måste trava på asfalt så det är ju positivt. 
 
Om två månader åker vi ner till Tånga Hed för beardisweekend med beardismästerskap i rally, lydnad och agility samt utställningar. Kul att få se så många duktiga beardisar på samma ställe hoppas jag, just nu är det ingen anmäld men jag vet några som ska dit. Själv ska jag dit och mingla och hänga med min kamera för att fånga alla gosebeardisar från deras bästa (lurvigaste?) sida! 
 
Är skönt att få lite regelbunden träning med hunderiet och känna att vi kliver framåt i allt. Med tydliga ramar så har herr trams&flams börjat växa upp utan att förlora glädjen. Vi har bara flyttat tramset från momentet till utanför det och jag märker skillnad direkt när jag inte tillåter att han clownar sig när vi tränar även om det kan vara svårt att hålla sig för skratt när en tokig beardis är i farten!