En hund och hans kongboll

Idag åkte vi hem till mamma och pappa, bilen ska besiktas imorgon bitti och skulle därför behandlas som den prinsbil den är med lyktkoll, koll av lufttryck samt städning både inne och utanpå. Renaste biltvätten och sen lyste han så grön, så grön i solen. 
 
Ziggy fick sig genomkörare, nu när han ÄNTLIGEN hör igen. Fotgående, ställande under gång osv. Tycker det är svårt med små hundar när det gäller att få ett tight fotgående, de söker sig gärna utåt (antagligen på grund av att de är så små) och fotgåendet blir inte lika snyggt som med större hundar. Men han är duktig och nu siktar vi inte på att starta lydnad utan mer rallylydnad men vi gillar att träna och Ziggy, han älskar sin kong squeez som vi köpte efter att ha klämt och känt på Erikas. 
Ziggy älskar pipisar och det tar fram det lilla extra i honom, det brukade gå åt en pipis per träningspass förut men nu höll den faktiskt utan en skråma så vi rekommenderar den starkt! 
 
 
Skoj och Skrot fick tillbringa lite tid hos min mor medan Ziggy fick träna. Ziggy bor ju som bekant där och är sällan med i bloggen av just den orsaken. Efteråt vankades lax till allihopa och dentastix såklart. Det bästa på vår jord om man heter Skrot, Ziggy och Skoj! 
 
 
 
Elin och Billy:

Vad kul att du och Ziggy planerar att starta i rallylydnad =) Jag har skyltar och skylthållare ifall du känner att du behöver träna rally någon dag =)

Kommentera inlägget här: